Halaman

Isnin, 28 Jun 2010

TEMPAHAN BEKAS PLASTIK UNTUK BISKUT & COKELAT






Sila email untuk mendapatkan sebutharga.

140 ulasan:

  1. sila bg quotation utk item2 di atas

    BalasPadam
  2. salam..boleh x tolong email kt saya quotation utk item:
    PL668
    PL668B
    PL128B
    PL800
    PL338
    ke shawalmaradona@gmail.com

    thanks..
    ;)

    BalasPadam
  3. salam, nak tau harga bagi bekas PL338, PL338B, PL668 & PL668B
    email sy....nur_maz66@yahoo.com.my

    BalasPadam
  4. HARGA BAGI BEKAS EMEL KE azura1305@gmail.com

    BalasPadam
  5. berminat nak jd ejen...sila bg quotation utk item2 di atas

    BalasPadam
  6. Sila emailkan saya senarai sebut harga.agieandgift @gmail.com

    BalasPadam
  7. Email quotation ke chintailyyn@gmail.com..tq.

    BalasPadam
  8. hye boleh emailkan bekas PL180 dan PL118 ke venture.rmg@gmail.com

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. Plz bg quo item2 di atas..ke email na_ery85@yahoo.com

    BalasPadam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  12. salam boleh bagi ikin quotation harga bekas2 di atas... mintak email ke ikinperodua@gmail.com...terima kasih :)

    BalasPadam
  13. boleh emelkan quotation harga bekas2 di atas... mintak email ke azura1305@gmail.com.tq

    BalasPadam
  14. salam.. mnta quotation utk smua di atas.. tq~ aina_inz@yahoo.com

    BalasPadam
  15. Salam....minta emailkan quotation utk PL400C, PL888C, PL080 ke email noraniza.ibrahim@gmail.com

    BalasPadam
  16. bekas makan yang bertutup macam hospital gunakan ada tak?.berapa harga?

    BalasPadam
  17. salam awak bagi no ho tapi call dua-dua no haram tak angkat apa barang ne?

    BalasPadam
  18. Boleh tolong email kan quotation untuk balang PL128B
    farhanalaily@icloud.com
    Terima kasih

    BalasPadam
  19. PL128B mintak hantar harga ke faizalfn@gmail.com tq...

    BalasPadam
  20. Salam boleh hantar harga untuk sume ke mnizammismail@ yahoo.com

    BalasPadam
  21. Hi,untuk PL338B & PL668B..sila email quotation ke nurulainadnan15@gmail.com. TQ

    BalasPadam
  22. pm 128b? fardhiana_2610@yahoo.com..tq

    BalasPadam
  23. assalam.

    ada tak bekas platik kek pakai buang empat segi bujur untuk kek beratnya 350gram?

    blh emel sy di firmirhanaa@gmail.com

    BalasPadam
  24. Salam..
    Tlg pm hrga utk PL338 & PL338B
    Email: kelipkelipkunangkunang@gmail.com

    BalasPadam
  25. sila berikan sebut harga bg semua balang kuih di atas k hayati05062010@gmail.com

    BalasPadam
  26. Boleh email sebut harga di atas..iefa_yuhee@yahoo.com

    BalasPadam
  27. Salam, boleh emailkan sebutharga barang di atas ke noratiff@gmail.com

    BalasPadam
  28. boleh emel untuk sebut harga? tagmen89@gmail.com

    BalasPadam
  29. tolong emailkan sebutharga untuk bekas diatas..jitraprinting@gmail.com

    BalasPadam
  30. tlong emailkan prce u bkas tu.. dygsuzarina@gmail.com

    BalasPadam
  31. assalam, tolong emel sebut harga bekas di atas... clistechoc@gmail.com. tq

    BalasPadam
  32. blh emailkan pada sy semua harga bekas. emailkan qiestina_ayiesh07@yahoo.com..

    BalasPadam
  33. Boleh emailkan harga semua bekas ke zanaabdullah.za@gmail.com

    BalasPadam
  34. tolong emailkan PL128 dan sebangsandengannya

    BalasPadam
  35. salam. boleh tolong email sebut harga : izad.shah10@gmail.com

    BalasPadam
  36. Boleh email sebutharga pd saya. ..email saya : azizahidris27@gmail.com

    BalasPadam
  37. salam... bley email sebut harga pada email sy wan_she2914@yahoo.com

    BalasPadam
  38. Minta email quotation ke email add : rose.hitec@gmail.com. Tq

    BalasPadam
  39. emelkan saya list harga balang ke
    imancollections001@gmail.com

    BalasPadam
  40. emailkan list harga untuk balang PL080 ke
    en.abdullah1982@gmail.com

    BalasPadam
  41. Me too.. Pm harga jascypetrusgydon@gmail.com

    BalasPadam
  42. boleh emailkan saya harga kesemua balang diatas? emailkan ke an_nur_80@yahoo.com

    BalasPadam
  43. boleh emailkan saya harga kesemua balang diatas? emailkan ke sharizal@soem.sharp-world.com

    BalasPadam
  44. boleh emailkan saya harga kesemua balang diatas? emailkan ke scempaka@yahoo.com

    BalasPadam
  45. boleh emailkan kepada saya harga bagi semua balang-balang di atas ke email saya di suensuecare@gmail.com secepat mungkin ...

    BalasPadam
  46. emailkan saya semua harga gambar di atas beserta minimum order.. tq farahmasda@yahoo.com

    BalasPadam
  47. Salam.boleh tolong emailkn sy semua harga gmbr di atas serta min order nye ok..effarinakarim@yahoo.com..thanks..

    BalasPadam
  48. salam..boleh emailkan quatation untuk semua diatas & min order sekali .tq.. bouquet4u1@gmail.com

    BalasPadam
  49. Pl2328 quotation.. mastinaomri@gmail.com

    BalasPadam
  50. please... bagi saya quatation semua produk... dah lama saya cari balang-balang macam ni.. firuzfilzah@gmail.com

    BalasPadam
  51. boleh email sebut harge utk pl668b ke myself_april@yahoo.com

    BalasPadam
  52. Salam..boleh email kn quotation semua bekas..
    meltinginthejar@yahoo.com.my
    Tq :)

    BalasPadam
  53. Assalamualaikum, tolong emailkan quotation harga semua bekas. including min. Order amount to biskutmakmur@gmail.com
    Thank u. Your reply much appreciated. :D

    BalasPadam
  54. Pm semua harga bekas amount n quotation..ahmadhazlin@gmail.com

    BalasPadam
  55. Salam.. tlg emailkn quotation harga pl100, pl100b, pl200, pl200b n minimum order amount to jamilahabdulaziz70@gmail.com..
    TQ :-)

    BalasPadam
  56. tlng email mcm mne nk oder
    ema.shazmira.984@gmail.com

    BalasPadam
  57. Salam..tlg email harga balang2 di atas..dan beri alamat syarikat tuan... darinamanda@gmail.com..tq

    BalasPadam
  58. Salam. Tlg email harga pl128 dan pl128b ke nazlizakaria79@gmail.com... tq

    BalasPadam
  59. Assalamualaikum, sorry please email me again, utk semua harga balang di atas..pada email baru saya ni fathiradp@gmail.com

    BalasPadam
  60. salam...email prce ke dygsuzarina@gmail.com. tq

    BalasPadam
  61. salam . emailkan harga dan katalog syazana_solehin@yahoo.com

    BalasPadam
  62. Salam..emailkan harga utk PL333 dan PL668B ke

    shahirajasmani_93@yahoo.com.my

    BalasPadam
  63. Assalam email quotation utk PL 300,PL 300B,PL 338B- amirah_raihan@yahoo.com

    BalasPadam
  64. Assalam email quatation utk code : PL338B
    shidahalik@yahoo.com

    BalasPadam
  65. Salam... tlg email kat sy harge untuk semua bekas kat atas tu syahirahramzan@yahoo.com

    BalasPadam
  66. Pm harga
    PL668
    PL128B

    fitrina_razak@yahoo.com

    BalasPadam
  67. pm PL700 & PL800 ke andinurfarrah07@gmail.com

    makasiii

    BalasPadam
  68. Tlg email list harga utk PL180, PL280, PL100B, PL 200B & PL 400 ke denoory0811@gmail.com

    BalasPadam
  69. Boleh emailkan harga semua bekas ke hudataupek@yahoo.com
    tq

    BalasPadam
  70. Boleh emelkan saya harga semua bekas ke sueetazman@gmail.com . Tq

    BalasPadam
  71. mohon email harga semua bekas ke quiry_mx@yahoo.com

    BalasPadam
  72. PL128B Emil kat nurshakilalawrence@Yahoo.com

    BalasPadam
  73. Mohon email kat nurshakilalawrence@yahoo.com PL128B

    BalasPadam
  74. PL700 & PL 800 tlg emailkan a.s.a.p dekat syerraofficial@gmail.com

    BalasPadam
  75. Salam, boleh emailkan harga semua bekas ke ahmadzulhilmi1990@gmail.com, tq

    BalasPadam
  76. sila emailkan quotation kesemua bekas di atas.
    email saya : julianamokhtar90@gmail.com
    terima kasih. =)

    BalasPadam
  77. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  78. salam,bole saya dapatkan quotation bagi semua bekas di atas?
    email : lyz_ana86@yahoo.com

    terima kasih

    BalasPadam
  79. Please email segera..
    hanimsarion84@gmail.com

    BalasPadam
  80. Boleh emailkan harga? ili_syazwani93@yahoo.com

    BalasPadam
  81. boleh emelkan sebut harga bagi item

    PL338
    PL668

    teha_wahid89@yahoo.com

    Thanks

    BalasPadam
  82. boleh emelkan sebutharga bg item PL128B?

    farkhana_87@yahoo.com


    terimakasih

    BalasPadam
  83. boleh emailkn sebutharaga bg PL128B untuk 1000 pcs?
    craze.aiman@gmail.com

    BalasPadam
  84. salam boleh email saya harga bg PL668 & PL 128 ke iqlea@yahoo.com
    thanks :)

    BalasPadam
  85. Salam boleh sy dptkan harga bg PL 128 & PL 128B untk 1000 pcs ke farahafis@ymail.com

    BalasPadam
  86. Salam boleh sy dptkan harga bg PL 128 & PL 128B untk 1000 pcs ke farahafis@ymail.com

    BalasPadam
  87. Email kn saya sebut harga kat maizatulcomey@yahoo.com

    BalasPadam
  88. Boleh dptkan harga dan email kpd mainecoon04@gmail.com

    BalasPadam
  89. Assalamualaikum..tolong bagitau harga bg balang jnis P128B jika saya beli 1000pcs..termasuk hrga penghantaran ke Jitra,Kedah..maklum balas amatlah dihargai..assalamualaikum

    BalasPadam
  90. Assalamualaikum..tolong bagitau harga bg balang jnis P128B jika saya beli 1000pcs..termasuk hrga penghantaran ke Jitra,Kedah..maklum balas amatlah dihargai..assalamualaikum
    along.syazwan7890@gmail.com

    BalasPadam
  91. Assalamualaikum..tolong bagitau harga bg balang jnis P128B jika saya beli 1000pcs..termasuk hrga penghantaran ke Jitra,Kedah..maklum balas amatlah dihargai..assalamualaikum
    along.syazwan7890@gmail.com

    BalasPadam
  92. Assalamualaikum..tolong emailkan harga bg PL128 & PL128B..termasuk harga penghantaran ke Johor Bahru..

    BalasPadam
  93. emailkan ke asy_ikin2000@yahoo.com

    BalasPadam
  94. Salam, Mohon email kn berkenaan dengan item PL128B ke email awinsazwina90@gmail.com

    BalasPadam
  95. As Salam..tolong email sebut harga untuk semua balang ke wansuhaily@gmail.com..tq

    BalasPadam
  96. As salam.boleh emailkan sebut harga bekas ke siisbake@gmail.com. Tq

    BalasPadam
  97. As salam.boleh emailkan sebut harga bekas ke siisbake@gmail.com. Tq

    BalasPadam
  98. Boleh emailkan harga semua bekas ke ; nurulea124@gmail.com
    Tq

    BalasPadam
  99. Boleh emailkan harga semua bekas ke ; nurulea124@gmail.com
    Tq

    BalasPadam
  100. Hi..boleh email kan semua harga bekas. mylittlemishelle@gmail.com. tq

    BalasPadam
  101. Hi..boleh email kan semua harga bekas. mylittlemishelle@gmail.com. tq

    BalasPadam
  102. Hi..boleh email kan semua harga bekas. mylittlemishelle@gmail.com. tq

    BalasPadam
  103. Assalamualaikum , boleh email kan harga bekas :
    PL600B
    PL338B
    PL668B

    ayusimple06@gmail.com

    BalasPadam
  104. Assalammualaikum
    Boleh email quo P128 ke email mya.yanie@yahoo.com
    Asap
    Terima kasih

    BalasPadam
  105. Assalamualaikum...please email quotation harga kpd sy nazihaabdul@gmail.com

    BalasPadam
  106. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  107. salam.. blh berikn list hrga untk pic 1,2 dan 3 di jaszfed@gmail.com.

    BalasPadam
  108. Salam.. masih jual lg bekas ni? Please email sebut harga kod ini PL128B dan PL338B
    di lia_k86@yahoo.com
    Tq.

    BalasPadam
  109. Email saya quotation utk semua bekas. ibtihaj93@gmail.com

    BalasPadam
  110. boleh sy dptkan quotation harga email yusofffaiz@gmail.com

    BalasPadam
  111. hai.. boleh email sy harga utk product ni? PL128B
    hasnaa.hanapiah@yahoo.com

    BalasPadam
  112. hai.. boleh email sy harga utk product ni? PL128B
    hasnaa.hanapiah@yahoo.com

    BalasPadam
  113. Hai blh email sy hrga PL 128B Dan PL338B?
    syahidahnasrudin@gmail.com

    BalasPadam
  114. Plz email us the quotation. Tq

    BalasPadam
  115. Please email the quotation at jgy1857@gmail.com tq

    BalasPadam
  116. Salam..boleh send harga utk pl333 email : lidaenania@gmail.com

    BalasPadam
  117. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  118. PM harga PL128 ke email rezazamhudi81@gmail.com

    BalasPadam
  119. Salam..bole send harga ke leenzaileen@yahoo.com

    BalasPadam
  120. Salam..bole send harga ke leenzaileen@yahoo.com

    BalasPadam
  121. Salam..sila email harga bagi PL128..khalilmaaasan@gmail.com

    BalasPadam
  122. Email pls harga ke PL668 ke rozam.excellent@gmail.com. Tq....

    BalasPadam
  123. Email pls harga ke PL668 ke rozam.excellent@gmail.com. Tq....

    BalasPadam
  124. Email harga pl128B dan338B mardhiah_ali87@yahoo.com

    BalasPadam
  125. Salam..boleh emelkan harga utk PL338, PL668, PL128, PL128B.. Ke amiramadzlan@yahoo.com

    BalasPadam
  126. Salam.. Boleh emelkn hrga PL128
    inamars95@yahoo.com

    BalasPadam
  127. salam boleh emailkan ke saya pl 128 b afiqaadam8@gmail.com

    BalasPadam
  128. Salam bolh emailkan saya qoutation ke mamafatien@gmail.com

    BalasPadam
  129. Salam bolh emailkan saya qoutation ke mamafatien@gmail.com

    BalasPadam
  130. Email saya hrga utk pl128 & pl128b

    BalasPadam
  131. Email kn pd sy hrga utk pl128 & PL 128b....aenshaft11@gmail.com

    BalasPadam
  132. email saya harga pl200 & pl200b
    faquradzi90@gmail.com

    BalasPadam
  133. email sebut harga pl080
    noorazmiza0244@gmail.com

    BalasPadam